Thursday, May 31, 2012

Pengalaman Ku Bersama Fashion Valet

Assalamu’alaikum! & Greeting!...

Fuuhh, tajuk tak tahan. Mawar bukanlah pelanggan tetap Fashion Valet pun. Cuma pagi tadi Masa Mawar nak turun lif bangunan office Mawar bekerja untuk membeli surat khabar, Mawar ternampak ada sorang brother nie bawak bungkusan Fashion Valet. So, terus mawar teringat pengalaman pertama Mawar menjadi pelanggan Fashion Valet. Aceh-ceh.... huk!!! huk!!!

Sudah semestinya uols semua kenal dan tahu siapa itu dan apa itu Fashion Valet kan? Kalau sesiapa je ke website Fashion Valet tue memang confirm rambang mata. Termasuk Mawar nie. Cuma bila nak membelinya poket nie tak mengizinkan. Lagipun tunggu stok Mawar kurus. (Cit, alasan jer ko Jemah) hehehe....

Oklah berbalik pada cerita tadi, Mawar tidaklah beli apa sangat pun. Cuma Mawar excited sangat masa Fashion Valet mula-mula keluarkan produk Cosmetics. Mawar nie memang pantang kalau bab2 mekup2 nie. Kalau uols nak tahu Mawar lebih rela berhabis duit untuk membeli barang mekup dan facial daripada baju. Bukan tak minat baju, tapi akan dahulukan pada barang mekup dan facial terlebih dahulu. So, dek kerana nak juga menjadi salah sorang daripada berjuta pelanggan FV nie, Mawar pun apa lagi tanpa membuat masa terus membuat tempahan. Service FV memang tic tac, eh! bukan2 TIP TOP. Tak caye? ce uols try... hehehe...

Kalau sebut pasal Fashion Valet, mesti uols akan terbayang-bayangkan wajah Vivy Yusof kan. Siapa tak kenal dengan si Vivy nie kan, terutama sekali dalam dunia blogger nie. Vivy Yusof merupakan Faunder/CEO Fashion Valet. Dia juga merupakan pemilik blog PROUDDUCK. Walaupun usianya muda tetapi dia telah mempunyai empayar besarnya sendiri. Proud of you. Sesiapa yang singgah ke blognya sudah pasti tak mahu pulang-pulang. Rasa mahu duduk disitu sahaja. Contohnya sayalah. hehehe....

Nie lah Vivy Yusof



So, nak tgk apa yang Mawar beli...


Bungkusan yang Awosome.



Kemas je kan.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tadaa....

Ini jelah yang mampu ku beli. :)


No comments:

Post a Comment