Thursday, October 25, 2012

Jutaan Terima Kasih

Assalamualaikum / Good Day,

Masih lagi kurang membuat entri, tapi untuk kesempatan yang ada ini Mawar hendak mengambil kesempatan ingin meminta maaf kepada uols semua yang telah memberi komen dan yang sudah follow blog Mawar kerana Mawar masih belum sempat membalas kujungan dari uols. Insyallah, pelan-pelan Mawar akan membalasnya. Tunggu ok. Sayang korang semua.

Mawar juga nak ucap berbanyak terima kasih kepada semua yang telah singgah ke blog tidak seberapa Mawar ini dan juga follow blog Mawar. Terima kasih banyak-banyak. Mawar akan cuba mengunjungi blog uols semua bila ada masa kelapangan. 

Alhamdulillah, followers Mawar mendadak meningkat walaupun baru mencecah bawah 130 followers. Ini hasil dari Mawar join 3 segmen daripada para sahabat blogger semua. Thanks. First segmen Mawar join segmen dari blog Merepek Gila. Sebelum Mawar join, followers Mawar pada ketika itu hanya 20 followers sahaja. Second, Mawar join segmen dari Cik Putri. Third, baru-baru ni Mawar join segmen dari Yana Aina. Dan hasilnya sudah ke tahap ini.


Thanks to para sahabat blogger yang buat segmen-segmen. Ada masa Mawar akan join segmen dari sahabat blogger yang lain pula.


Sebagai penghargaan, Mawar akan meletakkan kesemua link blog follower Mawar ke senarai blogroll Mawar. Blogroll Mawar takde mengikut type, tapi akan isikan dengan link kesemua followers Mawar. Tapi, kalau nak link blog uols nampak dari para blogger yang singgah ke blog Mawar, kenalah rajin-rajin update. So, link blog uols akan sentiasa di carta teratas. hehehe... So, mana-mana yang belum Mawar masukkan kedalam bloglist Mawar, sabar yer akan dimasukkan dalam masa terdekat ini.



Thank You!!!!




Note : Buat entri ini budget macam artis. :)

Wednesday, October 24, 2012

Wordless Wednesday #5 - Waktu Demi Waktu

waktu demi waktu

.
.
.


.
.
.

saat demi saat

.
.
.


berat badan daku tidak turun-turun :(






Nota : Beza tak dengan gambar di profile. 

Saturday, October 20, 2012

Chris Brown - Don't Judge Me (Lyrics)




CHRIS BROWN - DON'T JUDGE ME

I don't wanna go there
We should never go there
Why you wanna go there?
I guess I gotta go there

You're hearing rumours about me
And you can't stomach the thought
Of someone touching my body
When you're so close to my heart
I won't deny what they saying
Because most of it is true
But it was all before I fell for you

So please babe
So please don't judge me
And I won't judge you
Cause it could get ugly
Before it gets beautiful
Please don't judge me
And I won't judge you
And if you love me
Then let it be beautiful
Let it be beautifu-u-ul, let it be beautiful
Let it be beautifu-u-ul, let it be beautiful

Everything I say right now
Is gonna be used in another fight
And I've been through this so many times
Can we change the subject?
You gonna start asking me questions like:
"Was she attractive? Was she an actress?"
Baby the fact is

You're hearing rumours about me
And saw some pictures online
Saying they got you so angry
Making you wish you were blind
Before we start talking crazy
Saying some things we'll regret
Can we just slow it down and press reset.
You're beautiful

So please babe
So please don't judge me
And I won't judge you
Cause it could get ugly
Before it gets beautiful
Please don't judge me
And I won't judge you
And if you love me
Then let it be beautiful

Just let the past
Just be the past
And focus on things
That are gonna make us last
Take me as I am, not who I was
I'll promise I'll be, the one that you can trust

So please babe
So please don't judge me
And I won't judge you
Cause it could get ugly
Before it gets beautiful
Please don't judge me
And I won't judge you
And if you love me
Then let it be beautiful
Let it be beautiful [x4]
Let it be beautiful ay
Let it be beautiful yeah [x3]

I don't wanna go there baby yeah
We should never go there

Friday, October 19, 2012

6 Sebab Kamu Gagal Bercinta

Assalamu’alaikum! & Greeting!...

" KENAPA? KENAPA? APA SALAHKU? APA KURANGNYA AKU DAN APA KELEBIHANYA DIA? SELAMA INI AKU BERKORBAN ITU DAN INI TAPI AKU LANGSUNG TIDAK DIHARGAI, MALAH AKU DITINGGALKAN PULA! STRESSNYA! AKU BENCI LELAKI! "

Amboi, first ayat entri dah marah-marah nampak. Tapi itulah yang masalah yang Mawar nak cuba selesaikanya. Hari ni Mawar nak share sikit untuk girls semua, apa yang Mawar telah pelajari dan baca untuk menyelesaikan masalah di atas. Tapi boleh juga diberi panduan untuk para boys juga. Bukan disebabkan sekarang ini Mawar sedang putus cinta, cuma ingin memperbaiki kesilapan lalu. Tapi tidaklah ikut 100%, ikut mana yang mana sesuai dan betul logiknya. Ok, Mawar citer sikitlah yer, Mawar pernah putus cinta 2 kali. Dan Mawar pernah bercinta secara serius pun hanya 2 kali jer sehinggalah Mawar sekarang sudah berumur 27 thn.  Reason dan bila biarlah rahsia. hehehe...

Let we together check!!!!


6 Sebab Kamu Gagal Bercinta



1 Pentingkan Diri
Mungkin kita tidak sedari bahawa si dia sering memerhatikan gerak geri dan perbuatan kita setiap hari. Secara tidak langsung, si dia tahu tentang diri kamu yang si dia kurang gemari. (hurm... ok what, cintailah setiap kekurangan pasangan tapi bukan hanya pada kelebihan sajer kan) Tapi..... kamu mungkin tidak perasan bahawa kamu sangat mementingkan diri. (eh... ye ker?) Hah!! tengok tu betulkan kamu seorang yang pentingkan diri. (hurm....) Cuba kamu ingat kembali, setiap kali berlakunya perbalahan antara kalian pasti kamu akan mempertahankanya walaupun kesalahan itu sememangnya di bahu kamu. Jadi patutkah si dia dipersalahkan? Kalau kamu menjadi di dia, tentu kamu berfikiran sama bukan? (ok, paham)


2 Kuat Membebel
Pot pet pot pet, jenuh juga si dia nak menahan bebelan uol's setiap hari yang terlalu menyakitkan telinganya. (eh, macam sifat aku jer?) Bagi kamu itu mungkin perkara biasa, namun tidak bagi si dia. (hurm... ada jer nak complaint) Kamu kena ingat lelaki paling pantang bila ada orang membebel di telinganya. (hurm...baik) Biasalah mana ada manusia yang tidak terlepas daripada melakukan kesilapan. Kamu sepatutnya prihatin dan bukan berleter macam mak nenek. Lama-kelamaan si dia pasti rasa bosan dan mula mencari pasangan yang lain. (ohhhh, tidak!!!!, tak mau) So, jika tidak mahu berputih mata, cepat-cepatlah berubah.

3 Kurang Perhatian
Lelaki merupakan individu yang sangat manja dan suka diberikan perhatian. (so, how about with girls?) Baginya cara itu menandakan yang kamu sangat mengambil berat dan menyayangi dirinya sepenuh hati. Namun bila kamu kurang memberikan perhatian dan memanjakan dirinya, si dia akan mula berjauh hati. (macam tak adil je statment ini. hurm....) Beri perhatian terutamanya apabila si dia melayani kamu biasa-biasa sahaja. Itu tandanya dia ingin cuba menjauhkan dirinya daripada kamu. Jadi, awas! (mak ai, siap bagi amaran lagi tu)


Mencari Kesalahan
Kamu sememangnya individu yang tidak pernah berpuas hati terhadap orang lain. Ada sahaja benda yang tidak kena. Ada sahaja benda yang tidak kena dan cacat di mata kamu. Apa masalah kamu sebenarnya? (hamboi, soalan kau jemah) Kalau kamu terlalu mencari kesalahan si dia, berkemungkinan untuk kamu ditinggalkan sangat tinggi. Sebab itulah kamu sering gagal dalam percintaan. Kadang-kadang si dia sendiri bingung dan tertanya-tanya kenapa kamu berkelakuan seperti itu. (tanda saya sayang kamu lah oi) Asal bergaduh sahaja pasti perkara yang kecik boleh jadi perang besar. Fikir-fikirkanlah! (tengah fikirlah ni)


Bangga Diri
Tak sudah-sudah kamu membangga diri. Ada sahaja benda yang kamu ingin ceritakan, dari sekecil-kecil benda hinggalah sebesar-besar benda. Penting ke apa yang kamu nak perkatakan itu? (ala, share pengalaman je kot, takkan nak fikir lain pulak?) Bukankah cara kamu itu seolah-olah cuba menunjukkan perbandingan taraf antara kalian berdua, tidak kiralah daripada aspek material atau apa sekalipun? Kamu tidak sepatutnya memperlakukan si dia seperti itu. (wahai lelaki semua janganlah sensitif sangat, rileks lah) Tolonglah menghormati perasaanya. Sekiranya kamu yang berada ditempatnya, apakah perasaan kamu? (hurm, betul tu, aku ni lemah betul kalau bab mempersoalkan berbalas perasaan ni. Aduh...) Tentu rasa tercabar dan malu bukan? Nak tak nak, kamu perlu berubah selepas ini. 


Membuat Perbezaan
Siapa yang tahan jika awek macam kamu.Asyik sahaja kamu nak membezakan teman lelaki yang dahulu dengan sekarang. Panaslah hati si dia. (yang ni saya setuju) Setiap kali perbalahan, pasti kamu mula membezakan sikap mereka dan cara mereka memujuk kamu sehingga menimbulkan rasa tidak puas hati. Kamu kena ingat, jangan sesekali mencampuradukkan kisah lalu kamu dengan sekarang. Sebaiknya terimalah si dia seadanya. Jangan kerana terlalu ingin dapatkan kesempurnaan di pengakhiranya kamu pula yang merana. 


 Tamat.....

*** Hope apa yang Mawar share ni dapat membantu uols semua. Marilah kita bersama-sama ubah mana yang perlu kita ubah yang kita tidak kita sedari bahawa yang kita semua telah menyakitkan hati pasangan kita sendiri.  :)

Wednesday, October 17, 2012

Wordless Wednesday #4 - Sabar Ku Menunggu


Sambil menunggu customers dan sambil membesarkan badan, syok woo perkena daging burger cincang buatan Mawar. Makan time panas-panas, sedap woo... :)

Tuesday, October 16, 2012

Segmen - Jom Masuk Bloglist Yana

Assalamualaikum/Good Day,




Warh!!!! cantik sungguh banner di ataskan. Kata-kata nyer pun sungguh indah. Tau tak nie trademark blog sape? Mesti ramai yang tahu kan. Ia adalah milik seorang blogger yang ayu dan rajin berblogwalking iaitu Yana Aina. Boleh dikatakan kalau dimana ada segmen, di situ ada Yana nie dan juga kat mana-mana blog rakan-rakan. Selain rajin berblogwalking dan bersegmen, dia rajin juga update blog. Sebab blog dia ada di bloglist Mawar. hehehe... Rajinkan dia. Sekarang ini Yana sedang buat segmen untuk para blogger. Baru sebentar tadi Yana comment di blog Mawar, terus melawat ke blog dia dan nampak entri segmen nie. Apa lagi terus join. Sesiapa yang join segmen ni secara automatiknya mengikut syarat yang telah ditetapkan blog you all akan dimasukkan ke dalam bloglist Yana. Seronok kan. Jom bermai-ramai join segmen dari Yana nie. 

Nak tahu lebih lanjut boleh klik SINI untuk terma dan syarat.

Selamat Bersegmen.

Tempahan Burger

Assalamu’alaikum! & Greeting!...

Sejak dari 2 minggu lepas Mawar busy dengan tempahan burger. Bisnes baik punyer kan. hehehe... Gempak jer Mawar sembang nie. Ala, yang buat tempahan tu pun Kakak Sepupu Mawar sendiri pun. Of courselah bisnes Mawar yang kecik ni sudah semestinya lah belum famous lagi macam Burger Bakar yang famous tue. Tapi, ok jugalah kan, ada juga orang nak buat tempahan burger kami nie. Kakak Sepupu Mawar ni seorang Guru di sebuah sekolah agama swasta, so dia buat tempahan ni untuk students pergi rombongan. Syok woo, pergi rombongan time sekolah kan, seronok tue.

2 minggu lepas, kami buat tempahan untuk dua hari berturut-turut. Hari pertama 100pcs. Tapi yang lemahnya tempahan dibuat untuk 6.00 pagi tue. So, kami pun bangun pukul 4.30pagi dengan budjet boleh siapkan sebab melihat masa agak panjang dengan kuantiti 100pcs, dan cukup hanya dengan tenaga Mawar dan share partner Mawar. Tapi..... haru jadinya. Masak je daging saya sudah ambik masa 1 jam, dengan roti tak masak lagi, nak menyusun lagi, bungkus lagi. Adoi, mengelabahlah aku. So...... cara penyelesaianya, apa lagi ku gegarkan semua bilik yang ada untuk menolong kami. hehehe..... bagus tak idea Mawar? Alhamdullilah berkat pertolongan Mama dan 2 orang adik Mawar akhirnya siap walaupun masa dah nak menghampiri jam 6. Tak sempat nak snap cuma nie jer dapat snap.

Nie gambar sebahagian. Klasik x dulang Mawar tue.

Hari yang kedua tempahan 70pcs, Bila semalam dah ada pengalaman, jadi kami sudah pandai membudjet masa dan strategi. hehehe... akhirnya berjaya juga disiapkan oleh kami tanpa mengegarkan bilik sesiapa.

Aktiviti membungkus.

Pada hari Rabu minggu lepas, tempahan hanya 20pcs tapi nak tahu Kakak Sepupu Mawar order apa? Dia order burger double special. Huh, memerlukan banyak kerja tue.Walaupun hanya 20pcs tetapi memakan masa hampir 2 jam jugaklah. huh... Kali ini untuk para Cikgu2 pula.


Burger Double Special. First2 buat buruk bebenor rupenyer.


Yang terbaru jumaat lepas, order untuk 50pcs. Tapi kali ini tempahan nak malam. kali ni students rombongan ke cameron Highland, so gerak malam lah. Dalam pukul 7 kami dah start buat, kena start awal sebab kami buat di kedai. Kalau buat di kedai of courselah akan ada pelanggan kami beli burger kan. So, pelan-pelan kami buat, akhirnya siap juga.



Rupa buat di kedai...


Memang mencabarlah kalau ada tempahan seperti ini bayangkan malam berniaga, esok pagi siapkan tempahan, lepas tue terus pergi kerja. Kalau tempahan malam balik kerja, terus rush buat tempahan. Pengsan Mak jemah oi.... Tapi nak buet camno, dah tua-tua nie baru konon-kononya nak rasa susah cari duit sendiri. Apapun kitaorg happy, sekali gus menaikkan semangat kitaorang untuk terus maju dalam bisness kami walaupun tak sebesar mana. Thanks juga kepada Kakak Sepupu Mawar, Kak Jamilahkerana memberi ruang untuk kami. Nanti tempah lah lagi. hehehehe....

Saturday, October 13, 2012

Trey Songz - Heart Attack (Clean Version Lyrics)


Video Sumber_Youtube


TREY SONGZ - HEART ATTACK

Turn the lights on!

Ohhh wo-oh, Ohhh wo-oh

We share something so common
Still so rare, and I'm in awe
Never been here before
So high, we're still climbing
Even here inside these walls
Breaking each other's hearts
And we don't care cause we're so

In too deep, can't think about giving it up
But I never knew love would feel like a heart attack
It's killing me, swear I never cried so much
Cause I never knew love would hurt this _ bad
The worst pain that I ever had

Ohhh wo-oh, never never never knew love (Ohhh wo-oh) would hurt this _ bad
The worst pain that I ever had

All the times when I know I should be smiling
Seem to be the time that I frown the most
Can't believe that we're still survivin
Cause I'm slowly breaking down
Even when I hold you close
And if I lose you
I'm afraid I would lose who
Who I gave my love to
That's the reason I stay around
Even though I fell way

In too deep, can't think about giving it up
But I never knew love would feel like a heart attack
It's killing me, swear I never cried so much
Cause I never knew love would hurt this _ bad
The worst pain that I ever had

Ohhh wo-oh, never never never knew love (Ohhh wo-oh) would hurt this _ bad
The worst pain that I ever had

And it hurts,
Cause I wanna leave, and you wanna leave
But the love keeps us together

And if I lose you
I'm afraid I would lose who
Who I gave my love to
That's the reason I stay around
Even though I fell way

In too deep, can't think about giving it up
But I never knew love would feel like a heart attack
It's killing me, swear I never cried so much
Cause I never knew love would hurt this _ bad
The worst pain that I ever had

Ohhh wo-oh, never never never knew love (Ohhh wo-oh) would hurt this _ bad
The worst pain that I ever had

Tuesday, October 9, 2012

Saya Tak Bogel



KUALA LUMPUR: “Saya bukan berbogel, tetapi jika ada pihak yang tersinggung cara pemakaian saya di Anugerah Blockbuster, Sabtu lalu, saya mohon maaf,” kata pelakon, Nabila Huda Suhaimi, 27, mengulas isu pemakaiannya yang didakwa menyinggung perasaan segelintir masyarakat di negara ini.
Nabila dihubungi petang semalam menambah, dia tidak pernah menyangka gaun hitam rekaan Alia Bastaman, mendedahkan sebahagian bahu dan perutnya yang digayakan sewaktu menghadiri Anugerah Blockbucter anjuran Penerbit Filem Malaysia (PFM) dan disiarkan di Astro Ria malam minggu lalu, menjadi berita hangat.

“Saya dipilih sebagai seorang penyampai trofi pada acara berkenaan dan untuk itu saya mendapatkan tajaan pakaian di saat akhir daripada Alia Bastaman. Tema malam itu adalah ‘letusan warna blok’, tetapi saya akhirnya memilih memakai gaun itu kerana ada beberapa koleksi pakaian Alia yang saya tidak sesuai dari segi saiz.

“Saya sedar ia sedikit terbuka pada bahagian bahu, perut dan terbelah di kaki namun, kerana saya menghormati penonton ketika ditugaskan menjadi penyampai saya menutup bahagian perut dengan ‘tube’ hitam.

“Terus-terang saya tidak menyangka hal ini menjadi isu kerana saya fikir ramai sedia maklum saya memang berani mencuba fesyen. Apapun saya sekali lagi memohon maaf dan berharap dapat memperbaiki penampilan saya pada masa akan datang. - Sumber Dari Harian Metro


Sumber gambar dari Harian Metro



Note : Inilah kenyataan yang telah dibuat oleh Nabila Huda mengenai isu yang sedang hangat diperkataan oleh semua orang mengenai pemakaianya di Anugerah Blockbuster. Pendapat Mawar mengenai Nabila seorang yang berani mencuba fesyen tue tak salah bahkan ia terpulang kepada individu itu sendiri but kalau dia bukan artis maybe orang sekeliling tak kisah kot. Nak buet camno mulut orang kita tak boleh nak tutup. (bukan tanda sokong tau. hehehe...)

Monday, October 8, 2012

6 Tabiat Buruk Kepada Kecantikkan

Assalamu’alaikum! & Greeting!...

Sudah semestinya uols semua mempunyai tabiat untuk membeli dan mencuba pelbagai produk yang uols lihat dimana-mana iklan atau jumpa dimana supermarket atau farmasi. Dan sudah semestinya uols semua sudah mencuba pelbagai produk seperti pencuci muka, krim muka dan macam-macam produk lagi lah tetapi kulit uols mesti bermasalah. 

Tetapi harus diingatkan menjaga kecantikan bukan hanya bergantung kepada produk yang dipakai semata-mata, tetapi tabiat seharian uols semua juga boleh memberi kesan buruk kepada kulit uols termasuk masalah berjerawat, masalah muka berminyak, kulit kering dan macam-macam lagi lah. So, mari kita bersama-sama semak apakah tabiat buruk yang boleh merosakkan kecantikan kita semua. 

Leegooo !!!

1. Tidur Tidak Tentu Masa

Paling penting uols harus memastikan masa tidur uols teratur kerana tidur yang tidak teratur akan memberi kesan pada bawah mata uols. Secara tidak langsung membuatkan kulit uols tidak bermaya dan kusam.

2. Kotoran Pada Telefon Bimbit

Tanpa uols sedari telefon bimbit yang ada kalanya dibawa ke tandas, diletakkan di atas meja yang kotor dan di dalam beg yang penuh dengan habuk boleh menyebabkan jerawat pada muka apabila pipi bersentuhan dengan telefon tersebut. Jadi pastikan uols membersihkan terlebih dahulu telefon sebelum mengunakanya.  


3. Pengambilan Makanan Yang Tidak Seimbang
                                                                  
Masalah pantang apa sahaja yang ada di hadapan mata semuanya uols makan, sedangkan uols sudah tahu makanan berminyak dan kolesterol tinggi adalah tidak baik. Ia boleh mengakibatkan muka berjerawat dan timbul masalah lain. Jadi sebaiknya cubalah uols mengawal pemakanan (termasuk Mawar) kerana ia sangat penting bukan sahaja untuk cantik malah uols akan kekal sihat dan cergas. 

4. Kerap mengerutkan Mata

Ada di antara uols yang suka mengurutkan wajah terutamanya apabila apabila ingin melihat objek yang jauh dari mata. Perlu diingatkan, tabiat mengerutkan muka dan mengecilkan mata ini boleh menyebabkan kulit uols cepat berkerut dan kelihatan tua.


5. Malas Menggantikan Sarung Bantal


Ketika tidur, sel-sel kulit mati pada wajah uols akan melekat pada sarung bantal. Lama-kelamaan ia akan menebal dan menimbulkan bakteria. Sekiranya uols malas menggantikan sarung bantal, ini bermakna uols akan tidur di atas timbunan bakteria.

6. Menjadikan Diri Sebagai Bahan Eksperimen

Dari satu produk ke satu produk uols telah gunakan. Malah uols menjadikan diri sebagai bahan eksprimen sehingga boleh memberikan kesan yang sangat buruk kepada kulit uols. Jangan mudah terpengaruh dengan cadangan teman ataupun iklan-iklan. Lain orang lain kesan penggunaanya.

So, apa lagi joms kita bersama-sama buangkan tabiat buruk yang selama ini kita lakukan.

Saturday, October 6, 2012

Cher Lloyd - Love Me For Me (Lyrics)


Video sumber dari Youtube

CHER LLOYD - LOVE ME FOR ME
The Phone RingsDon't Wanna Pick It UpI'm So ScaredI'm Gonna Say Too MuchI Tip Toe Around Your QuestionsWhy You Gotta Dig So Deep?
Tears FallAnd The Glasses BreakInside These WallsThe Floor Boards ShakeFrom OutsideIt's AlrightLong As You Looking From Fifty Feet

I Been Trying TryingHold My Head Up HighI Been Lying LyingKeeping It All InsideTrying Not To Trust You, YeahTake Another Leaf, I'm Broke Yeah Yeah???

I'm Done, I Give UpI Don't Wanna Pretend No MoreThat's It, So WhatI've Lost A Friend BeforeGonna Say It Like It IsNo More Wondering What IfThat Ain't The Way You Oughta LiveCause I Don't Want You To Love MeIf You Don't Wanna Love Me For Me

Cause I Don't Want You To Love MeIf You Don't Wan' Love Me For Me

A Doll House Is All That You Could SeeBut It's So Far From My RealityI Got Problems, I Got IssuesSometimes It's All Too Much For MeWrap It Up With A Pretty Little BowBut There Are Some Things You Can't SugarcoatGive It To You AnywayEven Though It Won't Taste So Sweet

I Been Trying TryingHold My Head Up HighI Been Lying LyingKeeping It All InsideMaybe I Could Trust You, YeahTake Another Leaf, I'm Broke Yeah Yeah???

I'm Done, I Give UpI Don't Wanna Pretend No MoreThat's It, So WhatI've Lost A Friend BeforeGonna Say It Like It IsNo More Wondering What IfThat Ain't The Way You Oughta LiveCause I Don't Want You To Love MeIf You Don't Wanna Love Me For Me

Sick Of All The FightingAll The Slamming Of The DoorsThe Pain, The Parents, Too Deep You KnowStep Back, Step BackCan You See It Through My Eyes?I Know, I KnowMaybe A SurpriseDon't Wanna Be Perceived For Something That I'm NotJust Wanna Be Accepted For The Little That I GotIf You Could See Me Now In My Glass HouseNot Ready To Let You In

I'm Done, I Give UpI Don't Wanna Pretend No MoreThat's It, So WhatI've Lost A Friend BeforeGonna Say It Like It IsNo More Wondering What IfThat Ain't The Way You Oughta LiveCos I Don't Want You To Love MeIf You Don't Wanna Love Me For Me

Cause I Don't Want You To Love MeIf You Don't Wanna Love Me For Me

Cause I Don't Want You To Love MeIf You Don't Wanna Love Me For Me