Friday, September 28, 2012

Judika - Aku Yang Tersakiti (Lyrics)



JUDIKA - AKU YANG TERSAKITI

Pernahkah kau merasa
Jarak antara kita
Kini semakin terasa
Setelah kau kenal dia

Aku tiada percaya
teganya kau putuskan
Indahnya cinta kita
Yang tak ingin ku akhiri
Kau pergi tinggalkanku

Tak pernahkah kau sadari
Akulah yang kau sakiti
Engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari

Oh Tuhan tolonglah aku
Hapuskan rasa cintaku
Aku pun ingin bahagia
Walau tak bersama dia

Memang tak' kan mudah
Bagiku 'tuk lupakan segalanya
Aku pergi untuk dia

Tak pernahkah kau sadari
Akulah yang kau sakiti
Engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari


Oh Tuhan tolonglah aku
Hapuskan rasa cintaku
Aku pun ingin bahagia
Walau tak bersama dia.... dia


Oh Tuhan tolonglah aku
Hapuskan rasa cintaku
Aku pun ingin bahagia
Walau tak bersama dia




# Nak tengok video page official klip video lagu nie klik SINI

Thursday, September 27, 2012

Penakut

Adakah Cik Mawar nie seorang penakut???

Nak tahu?

 Legoo!!!


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Mereka sedang gelakkan saya :(


Tang kaki tue x tahan, dari mula benda nie berjalan sampai berhenti
kaki camtue je lah, keras.

Semua sedang bergembira dengan permainan ini tapi Mawar .....


Huh, Mawar memang seorang yang PENAKUT... 

Friday, September 21, 2012

Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam



Salam and hai semua!!!

Sedang Mawar khusyuk berblogwalking, jumpa segmen nie di blog Kak Mia Liana. So, apa lagi Mawar terus join. Kira ini kali 3 Mawar join segmen dari para blogger. Kebetulan segmen yang dibuat oleh Merepek Gila blog nie memang sesuailah untuk Mawar yang kekurangan followers nie. Mawar belum pernah ke blog ini, so bila dah join nie Mawar terus follow blog Zayn nie. Salam perkenalan buat Zayn dan semua yang join segmen ini.

Setakat ini, ini saja Followers Mawar.


Anyways, thanks to all yang sudi menjadi Followers Mawar. Kalau uols nak tahu kesemua followers, akan Mawar senaraikan ke dalam dalam list blogroll Mawar :)


Nak tahu lebih lanjut segmen ini bolehlah klik SINI

Thursday, September 13, 2012

Segmen Bloglist Pilihan Cik Putri


Joms beramai-ramai join segmen dari Cik Putri ini. Mawar memang belum pernah ke blog Cik Putri nie. Jumpa dari blogger lain hasil berblogwalking. :) Segmen ini akan tamat pada jam 11.59 p.m 16 September 2012. Hem, masih sempat lagi nie. Joms!!!! Kalau nak tahu lebih lanjut boleh klik sini.

Kalau uols nak tahu Cik Putri nie bukan setakat cantik dan followers telah mencecah 1k tau. Tapi kalau uols nak tau, Cik Putri nie seorang pencinta haiwan yang tegar. Tak caye? Ce uols terjah blog Cik Putri. Joms, Mawar pun nak sambung terjah ke blog Cik Putri nie. 

Pe tunggu lagi jom terjah ke blog Cik Putri dan beramai-ramai join segmen dari Cik Putri nie. 





# Sejak join segmen dari Mak Dara, bukan main excited join segmen ha. Kira ini yang kedua Mawar join segmen dari blogger. Kepada blogger yang join segmen Mak Dara tunggu terjahan dari Mawar ye almaklumlah berjalan kaki. Terima kasih juga kepada blogger2 semua yg sudi lawat ke blog Mawar  ini. 

Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!


Segmen dari MAK DARA

Ini adalah first time Mawar join segmen yang dibuat oleh para blogger sejak wujudnya blog Mawar ini. So apa lagi joms kita join beramai2. Segmen dari MAK DARA ini. Nak tahu lebih lanjut sila klik disini. 

So, Mawar citer sikitlah tentang blog Mawar ini. Blog Mawar ini wujud pada bulan Dec last year. Tapi blog Mawar nie tidaklah menarik mana. Walaupun wujud last year tapi Mawar kurang update, so dengan Mawar join segmen ini Mawar dapat membangkitkan semula blog Mawar ini yang dah macam nak pupus ini. hehehe...

Anyway, blog Mawar banyak mengisahkan tentang perjalanan hidup Mawar sebagai seorang anak, kakak sulung kepada 4 orang adik, dan stall burger Mawar. Salam kenal semua. Thanks sudi singgah ke blog Mawar

So, apa lagi yang uols tunggu joms kita sama beramai-ramai join segmen dari MAK DARA