Tuesday, October 16, 2012

Segmen - Jom Masuk Bloglist Yana

Assalamualaikum/Good Day,




Warh!!!! cantik sungguh banner di ataskan. Kata-kata nyer pun sungguh indah. Tau tak nie trademark blog sape? Mesti ramai yang tahu kan. Ia adalah milik seorang blogger yang ayu dan rajin berblogwalking iaitu Yana Aina. Boleh dikatakan kalau dimana ada segmen, di situ ada Yana nie dan juga kat mana-mana blog rakan-rakan. Selain rajin berblogwalking dan bersegmen, dia rajin juga update blog. Sebab blog dia ada di bloglist Mawar. hehehe... Rajinkan dia. Sekarang ini Yana sedang buat segmen untuk para blogger. Baru sebentar tadi Yana comment di blog Mawar, terus melawat ke blog dia dan nampak entri segmen nie. Apa lagi terus join. Sesiapa yang join segmen ni secara automatiknya mengikut syarat yang telah ditetapkan blog you all akan dimasukkan ke dalam bloglist Yana. Seronok kan. Jom bermai-ramai join segmen dari Yana nie. 

Nak tahu lebih lanjut boleh klik SINI untuk terma dan syarat.

Selamat Bersegmen.

24 comments:

  1. TQ dear .. join ... yana blogger picisan jerk. heheh suka merayau blog org. ^^

    ReplyDelete
  2. jom support segmen nie...first segmen yg baru dibuat...
    jom laa meriahkannye...

    http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/10/segmen-story-of-fangirl.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegment! :D

    ReplyDelete
  4. TQ sudi join .. dh tamat. jom cikidup .. http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/senarai-link-segmen-masuk-bloglist-yana.html

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan awk disini.. :)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

    ReplyDelete
  7. Emma singgah sini. Done follow. Jom singgah blog Emma. :)

    http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

    ReplyDelete
  8. salam iman dtg nh
    dari segmen yg sme
    done follow
    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

    ReplyDelete
  10. dtg n follow sini dear...

    ReplyDelete
  11. Dtg follow back, salm kenal

    ReplyDelete
  12. balas kunjungan adik mawar putih :) i'd followed u sis ^_*. jgn lupa singgah lagi ya

    ReplyDelete
  13. BALAS KUNJUNGAN CIK ADEK..dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  14. salam kenal..

    kunjung balas..
    done folow ur blog

    tq :)

    ReplyDelete
  15. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..

    http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-masuk-bloglist-yana.html

    ReplyDelete