Wednesday, January 9, 2013

Terjah Kaw Kaw!!!

Assalamu’alaikum! & Greeting!...

Semalam join segmen Ini Link Saya.. Sila Promote! dari Mak Dara. Segmen nie sampai pukul 3.00 petang. So, lepas pukul 3.00 petang semalam, Mak Dara link kan ke semua link blog yang join. Kira ini segmen ke2 Mawar join. Semalam Mawar tak sempat nak terjah, alhamdullilah pagi nie sampai jer office amik masa untuk terjah kesemua link blog yang Mak Dara bagi. Alhamdullilah, kesemua dah Mawar terjah. Lega, walaupun terpaksa curik masa kerja. hehehe... Anyways, kepada yang Mawar komen dan follow salam perkenalan semua. Kepada sesiapa yang Mawar ada terlepas pandang, nanti mention kat Mawar eh. Thanks sangat. Thank juga buat Mak Dara buat segmen nie, memang sangat2 membantu menceriakan blog Mawar ini,

Joms kita terjah blog diorang yang join segmen ni. 






NOTA : Mood tengah rajin woo...

16 comments:

  1. HYE MAWAR..CHEERY DTG DRI SEGMENT YG SAMA..TERJAH DAN FOLLOW SINI YEH..

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg sm...dtg sini...dh follow...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. saya datang balas kunjungan dari segmen Mak Dara. thanks following me. salam kenal ye

    www.suriaqistina.blogspot.com
    www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. hehehe... joms BW sampai lebam.

      Delete
  5. nens pon ade lg x terjah ni..haha
    bz skit..slow2 b/walking

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye lorrh, time bz. hehehe... xpe, plan2 jalan. :)

      Delete
  6. salam..errah dtg terjah cni..maaf lambat, de kerje..salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. xpe. Salam perkenalan juga buat Errah. :)

      Delete
  7. terjah petang :)

    http://www.geeazielove4eva.my/

    ReplyDelete
  8. salam, datang terjah sini balik... done follow :)

    ReplyDelete