Monday, January 7, 2013

Berbadminton Bersama Artis

Assalamu’alaikum! & Greeting!...

Last year punca cerita tak sempat nak cerita dekat uols. Walaupun cerita dah basi Mawar nak jugak share kat uols. Tak, sebenarnya bulan July last year Mawar ada ikut bestfriend Mawar tengok tournament friendly match badminton company dia kat KLGCC. Bukan tournament friendly yang biasa tapi tournament bersama artis tue. Nak tahu artis siapa jer yang join joms layan gambar-gambar kat bawah nie.



Barisan artis yang join dan staff2 company tempat bestfriend Mawar Kerja. 
Kalau uols nak tahu, kawan Mawar nie kerja kat company husband Datin Aliah Lee.



Gaya bebas.



Anzalna pun main jugak tau, partner dengan Lufya AF.



Fara Fauzana & Serina Ridzuan


Datin Sofea Jane & Linda Onn. Dorang berdua nie memang terror main badmiton.


Datin Paduka Umie Aida & Husband. Datin Paduka & Datuk Paduka memang sangat2 sporting 


Kak Fara yang sporting habis.


With Serina Redzuawan.


With Datin Paduka Umie Aida the Presiden Team SUTERA. She sangat2 friendly.



With Fizz Fairuzz. Mawar takdelah minat sangat Fizz  Fairuz nie, bila tengok kat tv macam biasa2 jer dia nie, tapi bila dah jumpa depan2 nie memang leh buat cair. Memang hensem giler Fizz Fairuz nie, putih melepak tue.



Winner goes to Team Sutera.

35 comments:

  1. hai...salam kenal..salam follow...dari segmen mak dara..jom follow saya

    http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai... Wslm. Done follow juga. :)

      Delete
  2. syokknyerr mawar..leh jumpa rakan2 artis..hehe
    akak follow sini..from segmen mak dara;)

    ReplyDelete
  3. salam.. datang terjah dari link blog mak dara.. ^_^

    http://www.lokmanramli.my

    ReplyDelete
  4. wahhhhh terujanya tengok.... ;)

    ReplyDelete
  5. wah men badmintong ngan retis.. best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mawar tak main, teman kawan jer. hehehe...

      Delete
  6. bestnyer dpt bersua muka dengan artis kan..?manja dtg dari blog mak dara..follow sini yeh

    ReplyDelete
  7. bestnye dapat jumpa artis. siap amik gambar lagik....
    jalan-jalan dari blog mak dara

    ReplyDelete
  8. linda onn tinggi dan kurus! nampak cateks.
    mesti seronok kan tengok dorang2 ni main badminton. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linda Onn mmg cantik & terror main badminton.

      Delete
  9. seronok ah join game ngn artis.. aku pn pernah join dulu.. tp dah lama..

    btw, singgah dari blog mak dara..
    http://www.bard.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ker? Mesti seronok jgk kan. Tq.

      Delete
  10. fizz fairuz putih melepak? are you kidding? or sarcastic?

    xtaulah kalau live dpn mata mmg dia putih melepak.hehe

    btw, singgah dari blog mak dara!

    :)

    ReplyDelete
  11. wahh...best dpt tgk artis depan2 ^^

    ReplyDelete
  12. datang BW dari blog mak dara .. jom sggh blog yana -> http://www.nazlyizan.my/

    ReplyDelete
  13. wah..bes nye dapt bergambar dengan artis..

    singgah sini dari blog Mak Dara..=)

    ReplyDelete
  14. salam...

    wahh...bestnya....salam kenal ekk....

    ReplyDelete
  15. Salam kenal dari MSP...

    bestnya dapat jumpa artis... Aaron Aziz takder ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm...

      Klu ada Aaron Aziz mmg dah teruja sgt2 dah. hehehe...

      Delete
  16. just curious. Komen sy d dipadam or what? ataupun sy x komen sblum ni? hurmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori... Sy rasa sy xde padam mana2 komen pun. Sy dpt terus publish jer. hurrmmm, pelik jgk.

      Delete
    2. sy komen pasal fizz fairuz tu..xpelah.abaikan :)

      Delete
    3. Owh, ye ker? Alamak!!! x perasaan la pulak. Sori sesangat ok..

      Delete
    4. Owh, adalah comment tue but at spam. Yg psl fizz fairuz tue xdelah putih melepak sgt, mean selalu yg saya nmpk kat tv dia mcm gelap tapi bila jumpa putih lah jugak.

      Delete