Friday, September 21, 2012

Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam



Salam and hai semua!!!

Sedang Mawar khusyuk berblogwalking, jumpa segmen nie di blog Kak Mia Liana. So, apa lagi Mawar terus join. Kira ini kali 3 Mawar join segmen dari para blogger. Kebetulan segmen yang dibuat oleh Merepek Gila blog nie memang sesuailah untuk Mawar yang kekurangan followers nie. Mawar belum pernah ke blog ini, so bila dah join nie Mawar terus follow blog Zayn nie. Salam perkenalan buat Zayn dan semua yang join segmen ini.

Setakat ini, ini saja Followers Mawar.


Anyways, thanks to all yang sudi menjadi Followers Mawar. Kalau uols nak tahu kesemua followers, akan Mawar senaraikan ke dalam dalam list blogroll Mawar :)


Nak tahu lebih lanjut segmen ini bolehlah klik SINI

109 comments:

  1. Hukhuk ! Blog ringan , cepat loading dan kemas. Okay done ! Jemput blogwalking di blog peseta lain yaw :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank You... (blushing) Hehehe... Ringan sbb entri sikit kot. huhuhu... Insyallah i will.

      Delete
  2. done follow sini...
    follow me back..heheh..XD

    http://sayangmamabah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  3. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  5. Hye. Dari segmen yang sama. Guling-guling sini. Alahaii, blog ringannya! Done follow you. Follow balik kita tau tau tau?

    http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. Blogwalking daripada peserta segmen Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam :)

    jalan-jalanlah kat belog Una (http://youaremykey.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  7. tengs sudi! follow kamu jugak #37

    http://cikji.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Done ke blog awk juga. :)

      Delete
  9. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Done ke blog awk juga. :)

      Delete
  10. Salam, Senikk singgah.. Done Follow ☑ Thanks.. Jemput semua Rakan Blog yang ada kat sini Follow Me jugak.. ✿^_^✿

    ♥♥♥>> http://senik-arman.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Done ke blog awk juga. :)

      Delete
  11. Singgah sini sambil follow

    Jom follow saya jugak

    Terjah sini =]: Jom Tingkatkan follower Sampai Lebam

    Terjah sini jugak =]: Partner giveaway by Fidah dan Ieyla

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Done ke blog awak juga. :)

      Delete
  12. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Done ke blog awk juga. :)

      Delete
  13. http://syahirahshahimi52.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
    salam perkenalan,..sy dtg singgah n follow..
    singgah lah blog sy n harap sudi follow...
    thaks ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you... Done ke blog awk juga. :)

      Delete
  14. singgah n follow ^^
    http://karipapkensar.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you... Done ke blog awk juga. :)

      Delete
  15. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you... Done ke blog awk juga. :)

      Delete
  16. dari segmen yang sama :)

    http://www.munviolettaxious.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    mun dah follow awk , #47 :)

    jemput singgah blog mun ye .

    ReplyDelete
  17. I'm done following you!
    follow me back ^^

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  18. Singgah sini sambil baca entry & follow sekali`
    Salam Perkenalan > Terbang dari segmen yang sama :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks... Done follow ur blog juga. :)

      Delete
  19. segmen yg sme...grup of 25, huhu, done follow...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you!!! Done follow u too. :)

      Delete
  20. Salam Cik Mawar..sy member awk y ke 54. =D Selmt berkenln.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... Thanks. Salam berkenalan juga. Done follow awk juga.

      Delete
  21. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    dtg follow blog cik Mwarputih ye..jmput ke blog sy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you... Done follow u too. :)

      Delete
  22. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  23. ponnnn...poonnnn...
    saye follow awak.jgn lupe follow balik.Saye tunggu tauuuu :)

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  24. ding...dong....dah follow awak....

    ReplyDelete
  25. done follow., thx follow sy :)

    ReplyDelete
  26. jalan2 dr segmen yg sme n da follow.. jom terjah blog Cik CM.. :')

    http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx Cik CM... Done visit & follow ur blog. :)

      Delete
  27. Hohoho.. Laju kenaikan bilangan follower. Hahah. Bagus. Tingkatkan lagi. ^_^

    Tapi matikanlah verification untuk comment. Susah maaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak!!! ye ker? saya pun sama jgk ker? Selalu duk marah blog org lain ada verification tp blog saya pun sama. hehehehe... since buat blog xde terjah2 mana application. :) Tq.

      p/s : mintak maaf eh semua menyusahkan uols tuk comment saya. :)

      Delete
  28. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai juga!!! done ke blog awk dan follow juga.

      Delete
  29. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan juga dari Mawar. Sudah ke blog dan follow Hanna juga. :)

      Delete
  30. hai..dari segmen sama..sudah follow..sudi-sudi follow kembali..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai!!!

      Done ke blog awk, dan follow juga. :)

      Delete
  31. Salam, singgah sini dan follow juga. :)


    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  32. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  33. dah follow sini dear...
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  34. hi awk..
    done singgah n follow..
    follow saya juge ye..

    http://meazrynn.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  35. datang membalas kunjungan.. dah follow sini

    http://redscarz.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  36. datang dari segmen yg sama follow here . jum ke blog saya dan be my follower :)

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  37. Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  38. tahniah dear, impact dis segmen mmg best kan. follower awk pun makin meningkat =) ape pun thanks dtg blog akak. dtg sini membalas kunjungan dan da follow sini jugak

    ReplyDelete
  39. datang membalas kunjungan pagi2

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
    datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik yang dihasilkan oleh UTeM ^_^. kerjasama amat diharapkan.
    http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam....

      Thank you. Sudah datang ke rumah awak, tapi awak xde plak. So, just tinggal message jer di post comment. :)

      Delete
  41. hye sweety ..
    balas kunjungan sini =)
    follow u back.
    happy blogging k ^^

    ReplyDelete
  42. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  43. hey awk :D balas balik kunjugan and follow dari segmen yg sama. (: nah, im ur 83*. jemoput datang slalu. (:

    ReplyDelete
  44. yuhuu !! datang sini. salam perkenalan ! =)

    boleh like fb fanpage FL Bloghouse utk update terkini or follow twitter ^^, tq !

    ReplyDelete
  45. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  46. slmt berkawan..done follow U~~come n hit me back.tq ye

    ReplyDelete
  47. salam perkenalan datang dari yang sama maaf lambat balas kunjungan anda

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    have done follow you back (:

    ReplyDelete
  48. Hy,
    Saya Mizzs Ninie dari segmen yang sama,
    Saya followers awak yang ke- 93
    Follow saya kembali di sini,
    http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you!!! done follow u too. :)

      Delete
  49. as salam, dr segmen sama

    http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    #94

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm...

      Thank you. Done follow u too.

      Delete
  50. dari segmen sama + follow
    jom ke blog saya

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you.. Done follow awk juga. :)

      Delete
  51. done follow u..jgn lupe singgah and follow blog na.. :D

    http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you!!! done follow awk jgk.

      Delete
  52. datang blogwalking !~ suda follow sini =) moga sihat slalu .. salam kenal

    http://www.coretancikmisi.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Salam kenal juga dik. Hug. :)

      Delete
  53. hye
    dri segmen yg sme ^^
    done follow u..
    vsit my blog ea..
    klu sudi follow la skli hehehe

    ReplyDelete
  54. Singgah sini dari segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  55. done follow u back dear! tq ya! =)

    ReplyDelete
  56. salam singgah sini yeah


    www.nurulainzulkarnaind.com

    ReplyDelete