Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafik Blog!


Segmen dari MAK DARA

Ini adalah first time Mawar join segmen yang dibuat oleh para blogger sejak wujudnya blog Mawar ini. So apa lagi joms kita join beramai2. Segmen dari MAK DARA ini. Nak tahu lebih lanjut sila klik disini. 

So, Mawar citer sikitlah tentang blog Mawar ini. Blog Mawar ini wujud pada bulan Dec last year. Tapi blog Mawar nie tidaklah menarik mana. Walaupun wujud last year tapi Mawar kurang update, so dengan Mawar join segmen ini Mawar dapat membangkitkan semula blog Mawar ini yang dah macam nak pupus ini. hehehe...

Anyway, blog Mawar banyak mengisahkan tentang perjalanan hidup Mawar sebagai seorang anak, kakak sulung kepada 4 orang adik, dan stall burger Mawar. Salam kenal semua. Thanks sudi singgah ke blog Mawar

So, apa lagi yang uols tunggu joms kita sama beramai-ramai join segmen dari MAK DARA


52 comments:

  1. dari segmen sama .. dtg melawat n follow ^^

    jom ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Yana Aina. Done follow u. :)

      Delete
  2. dr segmen sama...hi salam kenal..follow kamu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye, salam kenal juga. Done follow too. :)

      Delete
  3. singgah dr segmen yang sama dan follow

    ReplyDelete
  4. Done follow u, salam kenal
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga... Done follow u too.

      Delete
  5. Jom lawat blog saya...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done lawat & follow u... Nice song.

      Delete
  6. singgah dari blog mak dara :) http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Selamat berkenalan Mawar :-)
    Saya pun pertama kali join segmen dari rakan-rakan blogger kita...
    Good luck ^_^

    ReplyDelete
  8. gudluck mawar.. follow sini.. :) tak sempat join. dah 6.05 minit tadi~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq. Done follow u. Xpe t cuba segmen dari blogger2 lain ok. Mawar pun nie 1st time join segmen dari blogger.

      Delete
  9. datang dari segmen yang sama (^_^) dan follow sini...

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Salam perkenalan. Done follow awak. :)

      Delete
  10. hye.. sy dr segment yg sama dr blog Mak Dara.. jemput singgah blog saya.
    ammyzyliyana.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks & done terjah Miz Ruha jgk.

      Delete
  12. Datang terjah daripada Segmen Mak Dara..
    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks.. Done terjah & follow Eraz Fadli too.

      Delete
  13. singgah dari segmen yag sama salam kenal & KA dah follow ye 18

    ReplyDelete
  14. salam kenal dan singgah dari segman mak dara...
    saya follow sini do n visit me back ;) http://b1tt.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. hi... singgah sini dari segmen mak dara.. =).. http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  16. hai.. Datang dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks... done terjah & follow sukagelak. :)

      Delete
  17. Dari segmen mak dara….done follow ;)

    http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete
  19. jemput singgah blog saya..jangan lupa follow ...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  20. Salam ziarah Dari blog Mak Dara,,,


    Follow sini

    ReplyDelete
  21. Hai,
    Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
    Thanks <3

    ReplyDelete
  22. datanG dari bloG mak dara

    http://www.ciklilyputih.com/2012/09/jom-naikkan-traffik-blog.html

    ReplyDelete
  23. salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
  24. Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan awk :)

    singgah dr segmen Mak Dara jgk,
    http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

    ReplyDelete