Saturday, December 24, 2011

Help Me

Assalamu’alaikum! & Greeting!...

Attention everyone!!! Testing2x... (sambil mengetuk microphone) Stop!!!!!!!!!!!! (sambil mengangkat tangan) Sila amik perhatian semua, saya nak buat keluhan. (mengada2nyer ko nok nak buat luahan kat public) adoi!!! (sambil, mengetuk dahiye, x ye jgk eh... Hehehe, bukan apa saja jer Mawar nak mengeluh manja sikit. Mengeluh pasal pe?? takdalah masalah berat sangat, cuma pening dan kurang fahaman dengan cara nak menguna blog nie dan application2 yang ada di blog nie. (itulah ko nok orang berblog2, ko pun sibuk nak berblog2 jgk) Sungguh complicated, tak tahu Mawar nak mengaplikasikan ditambah pulak Mawar nie agak kurang sikit dengan segala pengunaan web yang memerlukan link and connect-mengconnet nie. (eh, betulker ayat aku nie??Kalau setakat berfb, bertwet2, berchating2, mengesearch2 blog gosip2 tue bolehlah... Bila tengok blog-blog yang lain-lain seronok jer. Cantik2, kreatif2 sungguh anda semua. Tapi, bila Mawar lawat blog2 kawan semua ada jugak yang bagi tutorial bagi untuk mencantikkan lagi blog. Anyway thanks, nanti pelan2 Mawar applikasikanya. Di kesempatan ini jugak Mawar nak mengucapkan selamat bercuti kepada semua. Isilah masa cuti anda dengan benda-benda yang berfaedah .... 


No comments:

Post a Comment