Thursday, January 5, 2012

On My Birthday


Assalamu’alaikum! & Greeting!...

26 Disember lepas, bufday saya. xdelah, buat bufday party pun. Just keluar makan dengan family and kawan2. First celebrate with my best friend, Ab. She belanja saya makan kek and piza. Ab nie sudah dianggap as adik-beradik dalam family saya. So, we decide untuk ke Sunway Pyramid. Memandangkan kami juga sudah lama tidak ke sana.

Kami sampai dalam pukul 1.15 tghari. Adoi, (sambil tepuk dahi) jem giler. Jalan nak naik ke parking dari Subang jem sampai ke bawah. Bila da sampai atas, sure parking FULL. Dekat 1/2 jam jugak lah kami mejenuh mencari parking.

First thing, kami berwindow-window shopping dulu. xdelah nak bershopping2 sangat, memandangkan belum gaji lagi. BUT, dapatlah FREE 1 t-shirt PDI. Then, kami pergi ke hall tengah, gie tgk deco Christmas. So, apa lagi bersnap-snap lagi lah. Cantik sangat2 banyak tempat cantik2 untuk diambil gambar, tapi ramai bebenor org. So, agak tersekat sedikit kebebasan gaya kuang lentang saya nak bersnap-snap. hahahaha...

Inil JER yang sempat  =)
With Snow Man

Kepada kawan2 yg mengenali daku,
jgn terkejut my hair short again!!!

 
Setelah penat bertawaf, perut pun sudah mula rasa lapar. Kami dengan penuh excitednya terus menuju ke Piza dengan muka senyum sampai ke telinga. BUT..... oh tidak!!! jem jgk ker?? tetiba air muka ku berubah muncung mengalahkan itik gembo2x... Pjg queue manusia2 nak masuk ke Piza tue. So, untuk meredakan mood aku nie, kitaorg pergilah lepak duduk makan kek dulu. Cadang kek yang kami tapau-ware kan tue, nak makan di Piza. Tp, nak buet camno... kami makan lah kek dulu. Sambil makan2 tue, apa lagi amik peluang bersnap2 lah.(bosan asyik nengok muka ko je nok)


Tadaa!!!! I choose Moist Chocolate

 
Akhirnya, dapat juga makan Piza. Yeah!!! Kami belum sempat  mencuba Ultimate Chessy Bites 7. So, kami orderlah set Ultimate Chessy Bites 1, tak banyak kami bersnap-snap sebab bila makanan sampai lupa diri, terus melantak. hehehe...

Ini jer yang sempat kami snap =)


Lama lagi ker???

Muka happy sebab makanan dah sampai...
Anyways, terima kasih to Ab sebab belanja saya. Dan sampai disini saja dari Mawar and terima kasih juga buat semua yang sudi meluangkan masa membaca cerita saya ini. Bye3x...

1 comment:

  1. PENCINTA FASHIONS / HANDBAGS!
    Jom temui kami di:
    http://www.facebook.com/MrsLadysStylo

    ReplyDelete