Wednesday, September 13, 2017

Wordless Wednesday #8 - Nasi Kerabu Ayam Bakar




Memandangkan aku baru nak start balik berblogging nie so panjang sikit wordless wednesday kita pada harini yer. Dah lama pulak rasanya tak ber wordless wednesday nie, masih wujud lagi ker.
Al-kisah nasi kerabu ni semalam aku punya breakfast menu. Tengok dia punya ayam punyalah si hitam-hitam manis tapi rasa dia sedap yang amat-amat sangat. Bak kata orang "don't judge a book by its cover" cehhhh... Nasi kerabu ni aku kirim kawan aku. Dia beli kat area Puchong.
Jemput Tengok :)

No comments:

Post a Comment