Tuesday, April 23, 2013

Late Terima Kasih Buat Kak Mia

Assalamu’alaikum! & Greeting!...


Hai semua... Macam biasalah Mawar ni kejap ada, kejap takde kan. Dah macam biskut. Ape pun takpelah, rasanyer takde sape pun tertunggu entri terbaru dari Mawar kan. hehehe... Nak kata busy tak jugak, sebab sejak dari awal bulan 2 memang free giler. Since awal bulan 2 haritue Mawar dah tak berniaga burger lagi klu nak tahu sebab apa tunggu next entri nanti Mawar citer. So, konon-konon sebelum-sebelum nie tak cukup rehat jadi dapat waktu banyak rehat jadi habiskan sebaik-baiknya. hahaha... Pemalas betui anak anak dara nie kan. 

Ok, untuk entri ini Mawar nak ambik kesempatan nak ucapkan banyak-banyak terima kasih to Kak Mia sebab buatkan banner untuk mawar yang sangat-sangat cantik. Mawar suka sangat-sangat. Mawar memang suka yang simple tapi nampak da boomm... Sebenarnya, Mawar dah terima banner ini dalam bulan 1 tak silap cuma belum sempat buat enti khas tuk Kak Mia. Anyways, thank you Kak Mia. Love you... Muaahhh.... :)

Ni lah hasil banner Kak Mia buat untuk Mawar. Cantik kan. 





Credit to Kak Mia 

5 comments:

  1. You are tagged!
    Do visit http://splashingcolours.blogspot.com/2013/05/mega-giveaway-by-adam-faiz.html and click on the banner to help me to become a top referral. Thank you :)

    ReplyDelete
  2. nice blog ..singgah dan follow sini =)

    ReplyDelete
  3. kak mia memang rajin tolong rakan2 blogger. hari kes blog momoy x boleh dpat profile lama pun dia yg tolong

    ReplyDelete